Dobrodošli na sajt firme Vitreks d.o.o.

Preduzeće "Vitreks" Niš osnovano je 1994. godine. Organizovano je kao DOO i bavi se distribucijom reparacionih obujmica i spojnica za saniranje oštećenja na vodovodnim cevima.

Vlasnik preduzeća, Jovanović Goran, istovremeno je i vlasnik proizvodjačke radnje "Atlantik" Gornji Barbeš, tako da je DOO "Vitreks" ovlašćen za prodaju "Atlantik" spojnica u zemlji i inostranstvu bez ikakvih ograničenja.

Višegodišnje iskustvo u proizvodnji spojnica, praćenje inovacija, kao i spremnost za prihvatanje sugestija kupaca doprineli su da linija "Atlantik" spojnica postane i ostane najbrže i najpouzdanije rešenje za prevazilaženje problema gradskih vodovoda. Upotreba ovih spojnica omogućuje trajno smanjenje gubitaka na vodovodnoj mreži, kao i velike uštede u procesu proizvodnje i distribucije vode.

Kupci naših spojnica su pretežno javna preduzeća iz oblasti vodosnabdevanja i saradjujemo sa 60 vodovoda u zemlji i 40 u inostranstvu. Osim Srbije, prisutni smo i na tržištima Siovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Bugarske.

Opredeljenje preduzeća je dalje širenje tržišta kao i osvajanje novih proizvoda kojima bi olakšali održavanje sistema za vodosnabevanje.

Naš novi katalog proizvoda je spreman za preuzimanje!

Elektronski katalog sa svim našim proizvodima, detaljnim karakteristikama i opisima možete preuzeti potpuno besplatno.

Preuzmi!